Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 14:15 Gostuju prof. dr. sc. Danijel Labaš i Katarina Blažina Mukavec

U emisiji "Medijski putokaz" u četvrtak, 9. srpnja gostovat će predstojnik Odsjeka za komunikologiju na Fakultetu hrvatskih studija prof. dr. sc. Danijel Labaš koji je ujedno i predsjednik Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu. U emisiji će govoriti o prednostima i opasnostima korištenja medija. O trenutnim projektima DKMK govorit će voditeljica ureda i koordinatorica projektnih aktivnosti Katarina Blažina Mukavec.

/ hkr

Labaš na Fakultetu hrvatskih studija predaje više predmeta s područja komunikologije i novinarstva, semiotike etike, medijske pedgogije, religije i filma. Gostujući je profesor poslijediplomskih interdisciplinarnih sveučilišnih studija Komunikologija i Kulturologija Doktorske škole Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, poslijediplomskog doktorskog studija Informacijskih i komunikacijskih znanosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu, doktorskog studija novinarstva Sveučilišta u Mostaru te specijalističkog studija Odnosi s javnošću Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu.

Predsjednik je Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu od 2008. godine i voditelj krovnog projekta „Djeca medija“ te je jedan od organizatora i suvoditelj  „Komunikološke škole“ Matice hrvatske. 

Emisiju “Medijski putokaz” vodi i uređuje dr. sc. Marija Pandžić, a emitira se svakog četvrtka u 14:15 sati. Kroz emisiju slušatelji imaju priliku upoznati medije, kako se njima koristiti te kako prepoznati medijske manipulacije i manipulacije medijima.

Ključne riječi:
Danijel Labaš Marija Pandžić
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja