Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 14:15 Gostuje medijski analitičar Tomislav Levak

U emisiji "Medijski putokaz" u četvrtak, 12. ožujka gostuje medijski analitičar i asistent na Odsjeku za kulturu, medije i menadžment Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku Tomislav Levak. Sudjeluje u raznim projektima i konferencijama koje promiču medijsku pismenost. Levak će govoriti o problemu govora mržnje na društvenim mrežama.

/ hkr

Pred nama su 3. Dani medijske pismenosti će se održati od 30. ožujka do 5. travnja u organizaciji Agencije za elektroničke medije i Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, u suradnji s brojnim partnerima i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Ove godine Dani medijske pismenosti poklapaju se s Europskim tjednom medijske pismenosti, inicijativom koju je lani pokrenula Europska komisija. U okviru Odsjeka za kulturu, medije i menadžment Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku Levak je aktivno uključen u promicanje medijske pismenosti za istočnu Hrvatsku.

Tomislav Levak približit će nam važnost i ulogu medijske pismenosti u kontekstu pitanja govora mržnje na društvenim mrežama.

Emisiju “Medijski putokaz” vodi i uređuje dr. sc. Marija Pandžić, a emitira se svakog četvrtka u 14:15 sati. Kroz emisiju slušatelji imaju priliku upoznati medije, kako se njima koristiti te kako prepoznati medijske manipulacije i manipulacije medijima.

Ključne riječi:
Marija Pandžić Tomislav Levak
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja