Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 14:15 Gostuje HKR-ova urednica i voditeljica mr. sc. Tanja Maleš

U emisiji "Medijski putokaz" u četvrtak, 28. svibnja, gostuje HKR-ova urednica i voditeljica mr. sc. Tanja Maleš. Govorit će o 23 godine emitiranja Hrvatskog katoličkog radija, svom profesionalnom putu te 54. Svjetskom danu društvenog priopćavanja.

/ hkr

Tanja Maleš rođena je 20. ožujka 1978. godine u Rijeci. Završila je studij teologije na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu. Ondje je i magistrirala iz područja dogmatske teologije 2007. godine na temu „Kršćanski korijeni Ujedinjene Europe. Teološko-antropološki govor o europskom identitetu i kršćanskoj ponudi za budućnost Starog kontinenta”.

Tijekom studija radila je kao vanjska suradnica na Hrvatskom katoličkom radiju, a od 2003. godine ondje je zaposlena kao urednica vjerskoga programa. Vanjska je suradnica televizije Laudato, časopisa Veritas – glasnik sv. Antuna Padovanskog i Zaklade Čujem, vjerujem, vidim. Surađuje i s katoličkim medijima u BiH.

Dobitnica je Priznanja za medijsko promicanje djelovanja Katoličke Crkve u Vrhbosanskoj nadbiskupiji (2012.) i Godišnje nagrade HDKN (2015.). Priređivačica je knjige Poznati govore o Bogu i vjeri (Verbum, 2009.) i autorica knjige Milosrđe na kotačima (Veritas, 2016). Autorica je dokumentarnih filmova: Majka koja s Neba silazi (2017.) i Nikolinom Bosnom (2018.).

Napisala je brojne kolumne za mrežni portal laudato.hr i više stručnih članaka. Voditeljica je brojnih događanja u zemlji i inozemstvu. Članica je Hrvatskoga društva katoličkih novinara.

Emisiju “Medijski putokaz” vodi i uređuje dr. sc. Marija Pandžić, a emitira se svakog četvrtka u 14:15 sati. Kroz emisiju slušatelji imaju priliku upoznati medije, kako se njima koristiti te kako prepoznati medijske manipulacije i manipulacije medijima.

Ključne riječi:
Marija Pandžić Tanja Maleš
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja