Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 14:15 Gostuje glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić

Glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić gostuje u emisiji "Medijski putokaz" u četvrtak, 19. ožujka. Klarić će govoriti o prednostima i nedostacima tiskanih medija, razlikama između tradicionalnih i novih medija, konvergenciji mediji te o 60.-oj obljetnici Večernjeg lista koja je proslavljena prošle godine.

/ hkr

Dražen Klarić svoju je profesionalnu karijeru započeo na TV Mreži, prvoj komercijalnoj televiziji u Hrvatskoj, a nastavio ju je graditi potom na televiziji “Croatian Commercial Network” gdje je obnašao dužnost glavnog urednika te potom u vodećim hrvatskim dnevnim novinama Večernjem listu. Klarić je 2005. godine pokrenuo Kapital Network, prvi specijalizirani poslovni TV kanal, poslovni, politički i lifestyle magazin madeIN te portal Politika plus za kojeg i danas piše kolumne.

Dobitnik je više strukovnih nagrada Hrvatskog novinarskog društva, a glavni je urednik Večernjeg lista već pet godina. Dražen Klarić istaknuo se i kao konzultant na nizu medijskih projekata u Hrvatskoj i susjednim zemljama, a uža specijalnost mu je organizacija redakcije, uređivački procesi i medijski menadžment. Predaje i na Visokoj školi za komunikacijski menadžment – Edward Bernays.

Emisiju “Medijski putokaz” vodi i uređuje dr. sc. Marija Pandžić, a emitira se svakog četvrtka u 14:15 sati. Kroz emisiju slušatelji imaju priliku upoznati medije, kako se njima koristiti te kako prepoznati medijske manipulacije i manipulacije medijima.

Ključne riječi:
Dražen Klarić Marija Pandžić
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja