Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 14:15 Gostuje dr. sc. Krunoslav Novak, docent na odjelu za komunikologiju HKS-a

U emisiji "Medijski putokaz" u četvrtak, 30. siječnja, gostuje dr. sc. vlč. Krunoslav Novak, docent na odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta, koji će govoriti o važnosti vizualne komunikacije u suvremenom društvu.

/ hkr

Vlč. Krunoslav Novak je u rujnu 2012. godine obranio doktorat iz područja znanosti društvene komunikacije. Doktorsku disertaciju, naslovljenu “Religiozni identitet mladih. Medijska i interpersonalna komunikacija kao čimbenici koji utječu na izgradnju identiteta. Istraživanje o mladima Varaždinske biskupije u Hrvatskoj”, izradio je pod vodstvom mentora prof. Franca Levera i prof. Alessandre Rimano. Prije godinu i pol dana snimio je i javnosti predstavio svoj film „Lica puna nade”. Riječ je zapravo o videoreportaži o teškoćama školovanja djece i mladih u Beninu zbog vrlo velikoga siromaštva. Naš gost voli fotografirati i snimati.

Emisiju “Medijski putokaz” vodi i uređuje dr. sc. Marija Pandžić, a emitira se svakog četvrtka u 14:15 sati. Kroz emisiju slušatelji imaju priliku upoznati medije, kako se njima koristiti te kako prepoznati medijske manipulacije i manipulacije medijima.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja