Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 14:15 Gostuje asistentica na FPZG-u i doktorandica Petra Kovačević

Asistentica i predavačica na Fakultetu političkih znanosti doktorandica Petra Kovačević gostuje u emisiji "Medijski putokaz" u četvrtak, 26. ožujka. Govorit će o važnosti uloge novinara u suvremenom društvu i njihovom obrazovanju.

/ hkr

Petra Kovačević asistentica je na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Sudjeluje u znanstvenom projektu “Istraživački novinarski laboratorij – JOURLAB”. Istraživački tim ovog projekta čine: prof. dr. sc. Tena Perišin koja je voditeljica projekta, izv. prof. dr. sc. Andrija Henjak, izv. prof. dr. sc. Igor Kanižaj te doktorandice Stela Lechpammer i naša gošća.

Realizaciju projekta skraćenog naziva “JOURLAB” financira Hrvatska zaklada za znanost (HRZZ), a riječ je o projektu kojemu je cilj tijekom naredne četiri godine uspostaviti novinarski laboratoriji na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Bit će to prvi laboratorij te vrste u Hrvatskoj u kojem će se proizvoditi i testirati nove novinarske forme i informativni oblici po uzoru na primjere dobre prakse na vrhunskim sveučilištima u SAD-u i Europi.

Emisiju “Medijski putokaz” vodi i uređuje dr. sc. Marija Pandžić, a emitira se svakog četvrtka u 14:15 sati. Kroz emisiju slušatelji imaju priliku upoznati medije, kako se njima koristiti te kako prepoznati medijske manipulacije i manipulacije medijima.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja