Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 08:10 Poboljšava li ili otežava EU produktivnost hrvatske poljoprivredne proizvodnje?

U "Argumentima" urednika Ivana Taševa tražimo odgovore na pitanja: Kako se Hrvatska predstavnila na Zelenom tjednu u Berlinu? Hoće li od toga koristi imati i mali poljoprivrednici ili samo velike tvrtke? Kakva je budućnost hrvatske poljoprivrede, hoće li se uspjeti izboriti za više novca u Zajedničkoj poljoprivrednoj politici u sljedećem obračunskom razdoblju? Gosti "Argumenata" su: državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Tugomir Majdak, bivša europarlamentarka Marijana Petir i vlasnik OPG-a Ivica Šarec.

/ hkr

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u, Radioteleviziji Herceg-Bosne, Slavonsko-brodskoj i Plavoj televiziji.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja