Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 08:10 Kakva budućnost očekuje Fakultet hrvatskih studija?

U četvrtak 30. siječnja u 8.10 sati u Argumentima HKR-a od urednika i voditelja Ivana Taševa razgovaramo o statusu novoosnovanoga Fakulteta hrvatskih studija. Smeta li i kome ta visokoškolska institucija? Odakle dolaze javni pritisci koji ometaju studente u njihovom radu? Kakva je budućnost Fakulteta hrvatskih studija i Sveučilišta u Zagrebu? O tome govore gosti: prorektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Ante Čović, dekan Fakulteta hrvatskih studija prof. dr. sc. Pavo Barišić i predsjednica studentskoga zbora Marija Barić Đurđević.

/ mbm

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u, Radioteleviziji Herceg-Bosne, Slavonsko-brodskoj i Plavoj televiziji.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Ključne riječi:
Argumenti
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja