Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 08:10 Kako se zaštititi od koronavirusa kojim je zaražen sve veći broj ljudi?

U četvrtak 6. veljače u „Argumentima“ od 8.10 sati urednika Ivana Taševa govorimo o širenju koronavirusa. Ima li razloga za zabrinutost i strah, jesu li hrvatske zdravstvene službe spremne, može li se i kada naći lijek za koronavirus? O tome govore: ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo doc. dr. sc. Krunoslav Capak, infektolog iz Klinike „Dr. Fran Mihaljević“ doc. dr. sc. Rok Čivljak te studentica iz Wuhana Anamarija Matušek.

/ mbm

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u, Radioteleviziji Herceg-Bosne, Slavonsko-brodskoj i Plavoj televiziji.

U ponedjeljak, 30. rujna 2018. započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Ključne riječi:
Argumenti
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja