Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 08:10 Ima li politika moć promijeniti loše demografske trendove?

U emisiji "Argumenti" urednika Ivana Taševa govorit će se o demografskoj depopulaciji te aktualnim negativnim trendovima broja rođenih. Kakvu bi populacijsku politiku država trebala usvojiti da bi došlo do vidljivih rezultata? Ima li uopće politika moć promijeniti loše demografske trendove? Kolika je to odgovornost nacionalne, a koliko lokalne razine vlasti? O tome govore: državni tajnik Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Ivica Bošnjak, demograf Instituta društvenih znanosti "Ivo Pilar" dr. Nenad Pokos te pročelnica Ureda za demografiju Grada Zagreba Mila Jelavić.

/ mbm

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u, Radioteleviziji Herceg-Bosne, Slavonsko-brodskoj i Plavoj televiziji.

U ponedjeljak, 30. rujna 2018. započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Ključne riječi:
Argumenti
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja