Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 14:15 Gostuje glavni urednik Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije doc. dr. sc. Boris Vulić

U emisiji "Medijski putokaz" u četvrtak, 27. veljače, gostuje glavni urednik Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije doc. dr. sc. Boris Vulić, a govorit će o potrebi tradicionalnih medija te procesu digitalizacije Vjesnika, časopisa koji 2022. godine navršava 150 godina kontinuiranog izlaženja.

/ hkr

Boris Vulić je svećenik Đakovačko-osječke nadbiskupije te glavni i odgovorni urednik Vjesnika iste nadbiskupije. Od 2009. godine predaje dogmatsku teologiju na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu, gdje danas djeluje u zvanju docenta te je voditelj Odsjeka za sustavnu teologiju. Doktorirao je 2013. godine na Papinskom sveučilištu Gregorijana u Rimu disertacijom iz područja teološke antropologije i mariologije, a 2018. je izabran za predsjednika Konferencije profesora sustavne teologije hrvatskoga govornog područja. Voditelj je projekta digitalizacije Glasnika/Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije, časopisa koji 2022. godine navršava 150 godina kontinuiranog izlaženja.

Emisiju “Medijski putokaz” vodi i uređuje dr. sc. Marija Pandžić, a emitira se svakog četvrtka u 14:15 sati. Kroz emisiju slušatelji imaju priliku upoznati medije, kako se njima koristiti te kako prepoznati medijske manipulacije i manipulacije medijima.

Ključne riječi:
Boris Vulić Marija Pandžić
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja