Budi dio naše mreže

Argumenti HKR-a i na Slavonsko-brodskoj televiziji SBTV

Nakon regionalne televizije VTV koja iz Varaždina signalom pokriva Sjeverozapadnu Hrvatsku, RTV Herceg Bosne koja iz Mostara emitira program na hrvatskom jeziku za područje Hercegovine, od utorka 19. studenog emisiju HKR-a Argumenti reemitira iz Slavonskog Broda i Slavonsko – brodska televizija SBTV, i to u svom programu svaki dan u 16 sati i 30 minuta. 

/ hkr

„Statusom televizije D2 regije, pokrivamo  Brodsko-posavsku županiju, Virovitičko-podravsku, Požeško-slavonsku, te dio Bjelovarsko-bilogorske županije. Program kreiramo prema interesima  javnosti, aktualnoj tematici, te na taj način održavamo dinamiku vođenu globalnom tendencijom“, ističe direktorica SBTV-a Marizabela Mijakić.

U Argumentima HKR-a koje uređuju i vode u katoličkoj javnosti prepoznati i cijenjeni novinari i urednici Diana Tikvić, Tanja Maleš, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan te novinar Glasa Koncila Ivan Tašev s kompetentnim gostima afirmiraju teme od važnosti za život Crkve i vjernika, društvo, kulturu, obitelj i domovinu.

„Interes spomenutih televizija potvrđuje novinarsku i uredničku kvalitetu emisije Argumenti koja analitički propituje aktualnosti, a izborom tema i gostiju doprinosi razumijevanju vjerskih događaja, afirmira moralne i društvene vrijednosti, promiče karitativne djelatnosti, zaštitu dobara, poštivanje ljudskog života, pravednost i solidarnost“, dodaje ravnatelj Hrvatske katoličke mreže mons. Fabijan Svalina.

Argumenti HKR-a mogu se slušati svaki dan ujutro od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 sati. Osim što slušatelji gostima mogu slati pitanja i komentare putem SMS-a, emisija se putem videostreama uživo emitira na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija koja ima već više od 33 tisuće pratitelja.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja