Budi dio naše mreže

Argumenti HKR-a i na Plavoj televiziji

Nakon regionalne televizije VTV koja iz Varaždina signalom pokriva Sjeverozapadnu Hrvatsku, RTV Herceg Bosne koja iz Mostara emitira program na hrvatskom jeziku za područje Hercegovine te Slavonsko-brodske televizije SBTV koja pokriva područje istočne i dio sjeverno-zapadne Hrvatske, od ponedjeljka, 2. prosinca, emisiju HKR-a Argumenti reemitira i Plava televizija i to u svom programu svaki dan u 12:30 sati.

/ hkr

Plava televizija sa sjedištem u Virovitici, a koja je s radom startala 1. ožujka 2017., pokriva regionalne aktualnosti iz Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske te djelomično Bjelovarsko-bilogorske i Brodsko-posavske županije. Vlasnik Plave televizije je Plava vinkovačka televizija koja postoji od 1994. godine.

U Argumentima HKR-a koje uređuju i vode u katoličkoj javnosti prepoznati i cijenjeni novinari i urednici Diana Tikvić, Tanja Maleš, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan te novinar Glasa Koncila Ivan Tašev s kompetentnim gostima afirmiraju teme od važnosti za život Crkve i vjernika, društvo, kulturu, obitelj i domovinu.

Argumenti HKR-a mogu se slušati svaki dan ujutro od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 sati. Osim što slušatelji gostima mogu slati pitanja i komentare putem SMS-a, emisija se putem videostreama uživo emitira na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija koja ima više od 33 tisuće pratitelja.

Ključne riječi:
Argumenti
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja