Budi dio naše mreže

Šetnja po raznim stranama

Druga nedjelja ožujka donosi nam 3 pjesme s novih albuma talijanske pjevačice Arise, njemačkog pjevača Lukasa Meistera, frankofonske belgijske pjevačice Angele Van Laeken, meksičkog kantautora Leonela Garcie te američke country pjevačice Cassadee Pope.

/ hkr

Emisija 22. – 10.03.2019.


Arisa ili Rosalba Pippa donosi nam novi album koji nosi ime Una nuova Rosalba in città i na njemu našla i pjesma s kojom je nastupala na ovogodišnjem Sanremu te završila na osmom mjestu. Arisa dolazi iz Genove u kojoj se rodila 1982. godine. Na široj glazbenoj sceni pojavila se 2009. godine kada je po prvi puta nastupila na Sanremu i pobijedila u kategoriji debitanata.

Lukas Meister pjevač je rođen 1986 godine na samom jugu Njemačke. Glazbom se počinje baviti u školi. A studira muzikologiju, njemački i talijanski. On donosi svoj treći album imena Leuchten Nakon nekoliko osvojenih talent natjecanja uz podršku prijatelja objavljuje 2013. svoj prvi album..

Cassadee Pope:: Flicker@Kristen George

Angèle Van Laeken donosi nam svoj novi album imena Brol. To je njen debitantski albuma. A Angele dolazi iz Belgije gdje je rođena 1995 devet kilometara od Bruxelles.  Njena pjesma Tout oublier vrlo visoko stoji na Francuskim top listama zahvaljujući njoj ruši rekord kojeg je postavila Stromae za najbolji debitantski proboj na Francusku scenu

Leonel Garcia dolazi iz Mexica i on je vrlo plodan glazbenik koji je od 2002. do 2008. godine zajedno s Noel Schajrisom činio mega popularni duo Sin Bandera. Rođen je 1975. u glavnom gradu Meksika. Njegov novi album zove se Amor Presente. Do sada je o tijekom svoje samostalne karijere objavio sedam studijskih albuma ako tome dodamo sam albuma sa Sin Banderom i dobivamo brojku od čak 15 studijskih albuma u 16 godina na glazbenoj sceni.

Cassadee Pope donosi svoj drugi album imena Stages. na sceni je  od 2008 .pojavila se kao glavni vokal punk grupe Hey Monday, a od 2011. godine djeluje kao samostalni izvođač. Cassedee Pope je rođena je 1989. godine u Palm Beachu na Floridi.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja